Bruggink over bekerloting Feyenoord: ''Echt bizar''

zaterdag 3 november 2018 23:31 123.745 keer bekeken 245 reacties FR12.nl

Feyenoord speelt in de volgende ronde van het bekertoernooi een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het in december in de Kuip op tegen FC Utrecht, dat heeft de loting van zaterdagavond bepaald.

Op social media maakte de thuiswedstrijd voor Feyenoord veel los. Ook analist Arnold Bruggink vond het opvallend. "Wanneer heeft Feyenoord voor de laatste keer een uitwedstrijd gespeeld in de beker?", vraagt hij zich bij FOX Spots af. ""Het is echt bizar, dat het elke keer kan. Ze zullen er wel blij mee zijn."

"Feyenoord - FC Utrecht is een mooie pot", aldus de oud-voetballer. "Dick Advocaat terug in de Kuip, dat is ook leuk." In de eerste ronde van het huidige bekertoernooi speelde Feyenoord een uitwedstrijd tegen VV Gemert. Ook de bekerwedstrijd tegen Vitesse in het seizoen 2016/2017 was een uitwedstrijd. Tijdens de bekerfinale tegen AZ van vorig seizoen speelde Feyenoord ook als uitspelende ploeg.

Gerelateerd nieuws
245 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 120 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 825 mensen actief, waarvan 237 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved