Lof voor 'Gio': ''Hij heeft het goed gemanaged''

zondag 4 november 2018 08:00 85.855 keer bekeken 368 reacties Pro Shots

Valentijn Driessen verwacht dat Feyenoord zondag een gemakkelijke middag tegemoet gaan. De Rotterdamse club neemt het, nadat het midweeks won van ADO Den Haag in het bekertoernooi, in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd begint zondag om 16:45 uur en wordt gespeeld in de Kuip.

"Vorig jaar werd het 1-1, maar de wedstrijd van zondag wordt niks voor VVV", zegt Driessen in Kick Off Eredivisie. "Het had wel iets kunnen worden voor VVV Venlo als Feyenoord van ADO Den Haag had verloren, als ze waren uitgeschakeld in het bekertoernooi. Dan zou er reuring gekomen zijn."

"Maar 5-1 winnen van ADO Den Haag en Nicolai Jørgensen die weer in topvorm is... Hij is langzaam daar naartoe gegroeid. Tegen Willem II speelde Jørgensen een dramatisch wedstrijd maar hij heeft het daarna wel opgepakt en tegen ADO maakte hij het verschil. VVV Venlo is normaal gesproken te zwak om het Feyenoord moeilijk te maken."

Ook trainer Giovanni van Bronckhorst krijgt complimenten van de journalist. "Na de nederlaag tegen Ajax heeft hij het goed gemanaged. Hij speelde ook met zijn sterkste formatie tegen ADO Den Haag met Robin van Persie, Jørgensen en Steven Berghuis. Je zag ook aan hem, langs de kant van het veld, hoe druk hij bezig was."

"Hij voelde zelf ook dat die wedstrijd een omslagpunt had kunnen zijn van goed naar slecht en alles wat daar bij komt kijken. Dat heeft hij goed gemanaged. Deze ploeg zal het opnieuw oppakken tegen VVV. Dan blijft de schade beperkt tot tien punten achterstand op PSV", besluit de sportjournalist van De Telegraaf.

Gerelateerd nieuws
368 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 95 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73529 leden - Op dit moment zijn 905 mensen actief, waarvan 195 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved