Vanavond loting: ''Laat ze maar naar Amsterdam komen''

Vanavond loting: ''Laat ze maar naar Amsterdam komen''

Feyenoord heeft afgelopen donderdag de achtste finale van de KNVB Beker bereikt door ADO Den Haag in De Kuip te verslaan met 5-1. De Rotterdammers weten vanavond rond 23:00 uur wie ze treffen op dinsdag 18, woensdag 19 of donderdag 20 december.

Verschillende clubs hopen Feyenoord te loten. Ook AFC-trainer Uli Landvreugd. ''Ik hoop op Feyenoord in het Olympisch Stadion. Laat ze maar naar Amsterdam komen, dat lijkt me prachtig. De overwinning op Telstar was al mooi, maar al helemaal in dit hele mooie stadion winnen is het prachtig.''

De volgende teams kan Feyenoord treffen in de achtste finales van het bekertoernooi: RKC Waalwijk, AFC, Roda JC, SC Cambuur, FC Twente, Kozakken Boys, PEC Zwolle, Vitesse, SC Heerenveen, AZ, ODIN ‘59, FC Utrecht, Willem II, Ajax en Fortuna Sittard.

De loting is live te volgen op FOX Sports 1 in het programma 'De Eretribune'. De volgende tegenstander plaatsen we ook direct op FR12.nl.

Lees meer over
De Kuip Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties