De Wolf over Ayoub: ''Er zullen vast dingen zijn''

De Wolf over Ayoub: ''Er zullen vast dingen zijn''

Geert den Ouden snapt niet dat Giovanni van Bronckhorst Yassin Ayoub donderdagavond slechts een kleine tien minuten liet spelen. De middenvelder van Feyenoord werd tegen het einde van de gewonnen bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag ingebracht voor Robin van Persie.

"Dat vind ik zonde, dat Van Bronckhorst Ayoub pas in de 83ste minuut bracht", stelt hij in FC Rijnmond. "Aan de ene kant hoor ik ook wel eens dat hij niet het uiterste eruit haalt. Aan de andere kant hoor ik dat hij zich schikt in zijn rol en elke dag hartstikke blij is dat hij bij Feyenoord voetbalt. Ergens zit daar een discrepantie, anders breng je hem niet zo laat in een bekerwedstrijd."

"Je kan het ook omdraaien", voegt John de Wolf toe. "Hij was een fantastische speler voor FC Utrecht en is niet voor niets naar Feyenoord gehaald. Dan kan je jezelf ook afvragen waarom Van Bronckhorst hem niet opstelt. Er zullen vast dingen zijn die wij niet zien of horen. Als trainer ga je jezelf toch niet in de vingers snijden?"

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties