''Dat is de dynamiek en het tempo dat ik wil zien''

''Dat is de dynamiek en het tempo dat ik wil zien''

Feyenoord focust zich na de bekeroverwinning op ADO Den Haag op de wedstrijd van zondag. De Rotterdammers ontvangen dan VVV-Venlo in De Kuip. Giovanni van Bronckhorst merkt dat zijn ploeg steeds beter gaat spelen en dat het vertrouwen weer terugkomt.

"Ik denk dat we langzaam terugkomen naar het niveau waarop we moeten spelen. Zo'n overwinning als gisteravond draagt daar natuurlijk aan bij,'' vertelt de trainer op de persconferentie, die erg tevreden is met de inbreng van spits Nicolai Jørgensen.

"Nicolai is dit seizoen met een achterstand begonnen, maar hij wordt nu weer steeds alerter en belangrijk voor ons. Hij maakte tegen ADO bij de 1-1 een echte spitsengoal. Zijn hattrick is heel goed voor hem. Nicolai ging mee in de positieve reactie van het team na de vroege achterstand."

"We legden tegen ADO veel tempo in de wedstrijd en hebben onze spelers in hun kracht laten spelen. Dat is de dynamiek en het tempo dat ik in mijn team wil zien. We lieten de bal snel rondgaan. Met snelle passing kun je je tegenstander kapotspelen. Zondag verwacht ik eenzelfde soort wedstrijd."

De Rotterdammers moeten in de achtervolging op PSV en Ajax. "Het niveau dat we kunnen bereiken, moeten we elke wedstrijd halen. Het wordt niet makkelijk met deze concurrentie, maar je moet altijd het geloof houden," sluit Van Bronckhorst af in gesprek met RTV Rijnmond.

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties