'Feyenoord en Van Bronckhorst in de winter in gesprek'

'Feyenoord en Van Bronckhorst in de winter in gesprek'

Het contract van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord loopt aankomende zomer af. De trainer krijgt veel kritiek te verwerken, maar wist de laatste jaren wel vijf prijzen te winnen met de Rotterdamse club. In de winterstop gaan Feyenoord en Van Bronckhorst met elkaar in gesprek over de toekomst.

"Misschien komen ze tot de conclusie dat het beter is als de wegen scheiden. Dat kan ook heel goed van Van Bronckhorst zelf komen,'' vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in gesprek met Voetbal International. ''Men zegt heel makkelijk dat Feyenoord van hem af wil, maar hij zit er natuurlijk ook al vier jaar en heeft er het maximale uit gehaald qua prijzen."

"Dan komt er altijd een moment dat je moet kijken of het nog zin heeft om nog verder te willen gaan. Ik denk dat die beslissing in eerste instantie aan Van Bronckhorst zelf is,'' aldus de journalist, die een vertrek van 'Gio' verwacht. ''Niet dat ik daar nou signalen voor heb, maar als je heel logisch nadenkt en kijkt naar hoe de afgelopen jaren zijn gegaan en wat hij heeft gewonnen, dan komt er een moment dat je verder moet."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties