Gebiedsverbod en boete voor PSV-fan die Feyenoorder sloeg

Gebiedsverbod en boete voor PSV-fan die Feyenoorder sloeg

De PSV-fan die een verstandelijk beperkte supporter van Feyenoord sloeg na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal is gestraft. De 45-jarige man moet een geldboete betalen van 750 euro en mag de komende twee jaar niet in de buurt van het Philips stadion komen van vier uur voor tot vier uur na de wedstrijd.

Dit schrijft het Algemeen Dagblad. Net na de beslissende strafschop van Jordy Clasie barstten Ritchie en zijn vriend Kjell in juichen uit. Ze waren door het dolle heen dat hun club de eerste prijs van het seizoen pakte. De 45-jarige PSV-fan kon zijn emoties niet in de hand houden en sloeg de Feyenoord-supporter in zijn gezicht.

''Het is wel veel voor een klap, maar het is terecht aangezien we hier te maken hebben met een kwetsbaar slachtoffer", aldus de rechter. Ritchie werd eerder al door Feyenoord in het zonnetje gezet en kreeg vier kaarten voor een wedstrijd van de Rotterdamse club en een shirt.

[readmore=47836]

Lees meer over
PSV Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties