''Wedstrijdritme terugkrijgen duurt langer dan gedacht''

''Wedstrijdritme terugkrijgen duurt langer dan gedacht''

Jordy Clasie begint steeds beter zijn draai te vinden bij Feyenoord. De middenvelder begon zwak aan het seizoen en had moeite om een wedstrijd volledig uit te spelen. "Je ziet bij mij wat het met een voetballer kan doen als je bijna niet speelt. Het ritme dat ik gewend was, ben ik kwijtgeraakt."

"Ik merk het nu nog steeds bij bepaalde momenten in een wedstrijd, zoals bij het druk zetten,'' vervolgt Clasie in gesprek met NUsport.nl. ''Het duurt langer dan ik had gedacht en gehoopt om dat gevoel terug te krijgen. De laatste weken gaat het gelukkig wat beter, dat is positief."

"Daar werk ik hard voor en hopelijk heb ik de stijgende lijn nu te pakken. Met veel beweging probeer ik vaak aan de bal te komen. Ik wil het spel versnellen of verleggen. Dat gaat steeds beter. Ik zit natuurlijk nog steeds niet op mijn oude niveau, maar ik werk hard om dat terug te krijgen. Het kan alleen maar beter gaan.''

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties