Nieuwkoop: ''Ik heb er ook echt van genoten''

Bart Nieuwkoop begon in de met 5-1 van ADO Den Haag gewonnen bekerwedstrijd in de basis. De verdediger hoopt zich de komende wedstrijden te bewijzen na de schorsing van Jerry St. Juste. Tegen ADO Den Haag speelde Nieuwkoop een goede wedstrijd en gaf hij een assist op Nicolai Jørgensen.

''Ja, zeker. Ik heb er ook echt van genoten. Heerlijk om weer eens negentig minuten te maken. Klopt, er lag veel ruimte. Steven die af en toe goed naar binnenkwam waardoor ik er lekker overheen kon gaan. Dat ging een aantal keer goed,'' vertelt Nieuwkoop in gesprek met RTV Rijnmond.

''Ik denk dat we heel goed begonnen. Twee goede kansen voordat we achter kwamen. Die kwam eigenlijk uit het niets van ADO. Ik denk dat we ons goed terug in de wedstrijd hebben geknokt. Met rust staat het dan 2-1 en in de tweede helft lopen we uit.''

Nieuwkoop hoopt nu met Feyenoord een goede serie neer te zetten. ''We staan tien punten achter, het is gewoon lastig. Het is voor ons zaak om een reeks neer te zetten, ook in de eredivisie. Onze wedstrijden blijven winnen en met goed voetbal in een lekkere flow te komen en dan zien we het wel.''