Van der Gijp steunt 'Gio': ''Heeft er alles uitgehaald''

Van der Gijp steunt 'Gio': ''Heeft er alles uitgehaald''

Het seizoen van Feyenoord is nu al zo goed als voorbij. De Rotterdammers zagen PSV en Ajax afgelopen weekend uitlopen in de competitie. De kritiek neemt hierdoor toe op Feyenoord. Ook trainer Giovanni van Bronckhorst moet het ontgelden in de media.

Rene van der Gijp neemt het op voor Van Bronckhorst. ''Ik ben het niet eens met alle kritiek die Van Bronckhorst krijgt. Guardiola Of Mourinho krijgen er niet meer uit dan dat hij eruit heeft gehaald, let op mijn woorden. Hij heeft er alles uitgehaald: bekertjes, kampioenschap. Nu wordt hij derde, daar mogen ze blij mee zijn.'' Derksen is het daar mee eens: ''Hij heeft veel minder materiaal.''

''Ik vind dat die jongen het prima gedaan heeft qua resultaten. Wat klopt er dan niet?'' vraagt Van der Gijp zich af in het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside. ''Vilhena beter maken? Hoe ga je dat doen? Dat blijft een postbode tot zijn 34ste en daarna gaat hij echt bij Post NL werken. Wat moet je daar mee?"

''Die Toornstra is een hartstikke leuke voetballer, maar laat hem lekker bij De Graafschap spelen. Wij gaan op maandagavond echt niet zeggen: Zag je die Toornstra spelen?'Ze spelen met een linksback die bij NEC op de bank zat. Je speelt met een rechtsback die geen rechtsback is en je speelt met een centrum dat niet meer Feyenoordwaardig is. Nou, ga er maar aanstaan tegen Ajax.''

Lees meer over
PSV NEC Jens Toornstra Tonny Vilhena Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties