Driessen: ''Is dit nog veel langer houdbaar?''

Driessen: ''Is dit nog veel langer houdbaar?''

Feyenoord is momenteel bezig aan een dramatisch seizoen. De Rotterdammers werden Europees al vroeg uitgeschakeld en in de competitie is de achterstand op koploper PSV al opgelopen tot tien punten. Ook het veldspel en de meeste spelers lijken niet beter te worden.

Valentijn Driessen vraagt zich af of Giovanni van Bronckhorst na de verloren Klassieker nog wel de juiste man is voor Feyenoord. De spelers begonnen veel te agressief aan de wedstrijd. ''Dit is natuurlijk niet wat Van Bronckhorst heeft gezegd: schop ze maar neer. Dat kan ik me niet voorstellen. Dat betekent dat hij eigenlijk zijn spelers niet meer in de hand heeft.''

''Dan moet je als club gaan uitkijken. Dan moet je gaan kijken of Van Bronckhorst wel de juiste trainer is op dit moment. Ze gaan niet beter spelen: op het moment dat je ze loslaat gaan ze verschrikkelijk tekeer op een manier die je niet wilt. Is dit nog veel langer houdbaar?'' vraagt de Telegraaf-journalist zich af.

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties