''Ik denk dat we over genoeg kwaliteit beschikken''

''Ik denk dat we over genoeg kwaliteit beschikken''

Feyenoord staat momenteel tien punten achter op koploper PSV. De Rotterdammers verloren gisteren de Klassieker pijnlijk met 3-0. Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden hebben nog altijd veel vertrouwen in een goede afloop, maar willen niet over het kampioenschap praten.

"Het heeft geen zin om nu naar de koppositie te gaan kijken,'' vertelt Botteghin in gesprek met NUsport.nl. ''We moeten vooral naar onszelf kijken en van wedstrijd tot wedstrijd leven.'' De verdediger wil Feyenoord nog niet afschrijven voor de titel.

"Ik denk dat we over genoeg kwaliteit beschikken. We hebben met grotendeels deze selectie de afgelopen jaren vijf prijzen gewonnen. Dat was daarvoor al jaren niet gelukt. Soms heb je gewoon een periode dat het even niet loopt."

Van der Heijden hoopt te leren van de nederlaag. "We moeten de positieve dingen van de wedstrijd tegen Ajax meenemen naar volgende week en leren dat we in elk geval met elf man op het veld moeten blijven staan.''

De verdediger hoopt vooral dat snel het vertrouwen gaat terugkomen bij Feyenoord. "Hopelijk kunnen we dan weer wat dichterbij komen bij PSV en Ajax. Het was een frustrerende middag, maar we moeten niet in zak en as zitten. Het seizoen duurt nog lang."

Lees meer over
PSV Eric Botteghin van der heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties