Kuipers over openingstreffer: ''Hele lichte schamp''

zondag 28 oktober 2018 17:16 75.445 keer bekeken 423 reacties Pro Shots

De 3-0 nederlaag van Feyenoord in de Arena kende een aantal dubieuze momenten. Al vroeg in de wedstrijd moest de VAR ingrijpen, en ook over een eventuele overtreding bij de 1-0 bestaat discussie. 

Al na drie minuten maakte Jens Toornstra een overtreding die bestraft werd met geel. "Ik twijfelde even tussen geel en rood, maar ik vond dat de intensiteit en de snelheid ontbreekt. Bij de overtreding van St Juste is de snelheid veel hoger en de intensiteit groter. Dat is het verschil tussen deze overtredingen."

Justin Bijlow maakte later in de eerste helft een eigen doelpunt, al leek de bal over de lijn te gaan door een tik van Dolberg tegen de arm van de doelman. "Het is een hele lichte schamp", oordeelt Kuipers voor de camera van FOX Sports. "Je moet je dan afvragen of hij door dit lichte contact de controle over de bal verliest. Het zou kunnen, maar ieder doelpunt wordt gecheckt door de VAR. Die vond het geen duidelijke overtreding. Als ik de beelden zo zie, steun ik de beslissing van de VAR om hier het doelpunt goed te keuren."

Gerelateerd nieuws
423 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 161 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 192 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved