''Dan zijn er vier scheidsrechters en een VAR die dat niet zien''

zondag 28 oktober 2018 17:05 120.890 keer bekeken 179 reacties Pro Shots

Robin van Persie had veel vertrouwen in aanloop naar de Klassieker, maar zag ploeggenoot St Juste al na zeven minuten een rode kaart pakken. "Het was een heel moeilijk verhaal na zeven minuten, dat is duidelijk", reageert de aanvoerder van Feyenoord in gesprek met FOX Sports.

"We hadden een goed plan", begint Van Persie. "Afgelopen dagen hebben we daarop getraind. Ik diep, Jorgensen vanaf links en Jens op tien. Het is natuurlijk heel kort, maar de eerste zeven minuten stond het heel goed en hadden we een heel goed gevoel over hoe we het deden. Dan komt die rode kaart en dat verandert natuurlijk de hele wedstrijd. 

Van Persie zag achteraf terug dat de rode kaart terecht was, maar had ook zijn vraagtekens bij de eerste goal. "Volgens mij had Bijlow minimaal één hand op de bal en kreeg hij toen een tik van Dolberg. Dat mag geen goal zijn in mijn ogen."

Ook in de tweede helft had Van Persie het gevoel dat Feyenoord benadeeld werd. "In de tweede helft was er een moment met een handsbal. Dan zijn er vier scheidsrechters en een VAR die dat niet zien. Dat vind ik vreemd. Dan moet het ook een beetje meezitten. Dat is niet gebeurd. Je moet je verlies pakken."

Gerelateerd nieuws
179 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67774 leden - Op dit moment zijn 401 mensen actief, waarvan 88 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved