''Ik denk dat Feyenoord het Ajax echt lastig gaat maken''

zondag 28 oktober 2018 11:17 102.315 keer bekeken 131 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het zondagmiddag in Amsterdam op tegen aartsrivaal Ajax. Volgens veel mensen zou Feyenoord ver achterlopen op Ajax en PSV. Robin van Persie stelde in gesprek met FOX Sports dat dat alleen gezegd wordt omdat PSV dit seizoen bovengemiddeld veel punten pakt. Gert-Jan Verbeek is het daar niet mee eens.

"Hij heeft het over resultaat, maar je moet ook naar het spel kijken", zegt Verbeek in De Tafel van Kees. "Feyenoord staat maar twee punten achter op Ajax, maar het gaat om het niveau waarop ze voetballen. Dat is schrikbarend. Er is wat dat betreft een heel groot verschil tussen Ajax en PSV en de rest. Feyenoord haalt de punten, maar het is met hangen en wurgen. Dat is bij PSV en Ajax niet zo. Dat is ook leuk om naar te kijken."

Frank de Boer, ook te gast in het programma, ziet dat anders. "Feyenoord is misschien nog niet waar ze moeten zijn, maar in mijn ogen kunnen ze alleen nog maar beter worden. Ze hebben een goede selectie en spelen geen Europees voetbal, dus ze kunnen het lang volhouden. Ik denk dat Feyenoord nog wel in de buurt gaat komen."

Ook in de Klassieker heeft De Boer vertrouwen in Feyenoord. "Ik denk dat Feyenoord het Ajax echt lastig gaat maken. Iedereen bewierookt Ajax zo, maar als je naar de namen kijkt, heeft Feyenoord een vrij goed team. Ik denk dat ze de drang hebben om te laten zien dat ze niet zo slecht zijn. Zeker omdat er wordt geroepen dat het een walk-over wordt voor Ajax."

Gerelateerd nieuws
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 46 mensen actief, waarvan 22 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved