Kansen voor Feyenoord tegen Ajax: ''Oorlog op het veld''

Kansen voor Feyenoord tegen Ajax: ''Oorlog op het veld''

Feyenoord speelt zondag in Amsterdam de eerste Klassieker van het seizoen. Menig voetbalanalist voorspelt een makkelijke middag voor Ajax, waarbij niet of maar hoe de Amsterdammers Feyenoord verslaan de vraag is. Daniel de Ridder kan zich niet vinden in die voorspelling.

"Dat is totale onzin", zegt hij in Studio Sport Eredivisie. "Een paar weken geleden is Ajax nog afgestraft op een manier waarvan niemand had verwacht dat het zou kunnen (PSV - Ajax 3-0, red.). Ook tegen Heracles Almelo werd het thuis gewoon 1-1."

"Natuurlijk heeft Feyenoord zondag kansen. Ze hebben jongens als Robin van Persie, Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen rondlopen", vervolgt hij. "Ja, Ajax is de favoriet. Ze hebben betere spelers maar er is zondag zeker wat te halen voor Feyenoord."

"Ik denk dat Feyenoord echt met vuur gaat spelen, dat het de traditie van de club gaat tonen. Ze zullen Ajax uit hun comfortabele positie proberen te halen door er een fysieke strijd van te maken, oorlog op het veld."

Kansen voor Feyenoord tegen Ajax: ''Oorlog op het veld''
Lees meer over
PSV Robin van Persie Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties