Ajax mogelijk zonder Onana tegen Feyenoord

Ajax mogelijk zonder Onana tegen Feyenoord

Ajax is zonder André Onana begonnen aan de laatste groepstraining voor het duel van zondag met Feyenoord. De huidige nummer twee van de eredivisie laat weten dat de doelman binnen oefent. Mocht Onana zondag niet aan kunnen treden in de Johan Cruijff ArenA tegen Feyenoord dan is Kostas Lamprou zijn vervanger.

Update 11:01 | De kans dat André Onana zondagmiddag toch het doel van Ajax verdedigt in de Klassieker met Feyenoord is iets groter geworden. De sluitpost ondergaat volgens De Telegraaf voor de wedstrijd een laatste test of hij kan meespelen.

Update 13:24 | Bij Ajax is André Onana op het laatste moment toch fit gebleken. De doelman start dan ook tegen Feyenoord in de basis.

Opstellingen
Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Van de Beek; Ziyech, Dolberg, Tadic.
Feyenoord: Bijlow; St Juste, Botteghin, Van der Heijden, Verdonk, Clasie, Vilhena, Toornstra, Berghuis, Jorgensen, Van Persie.

Lees meer over
Robin van Persie Steven Berghuis Sven van Beek Eric Botteghin Jens Toornstra Calvin Verdonk Justin Bijlow Clasie Tonny Vilhena Toornstra Van Beek van der heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties