Ten Hag: ''Duel met Feyenoord Champions League-wedstrijd''

Ten Hag: ''Duel met Feyenoord Champions League-wedstrijd''

Ajax-trainer Erik ten Hag ziet Feyenoord dit seizoen als titelkandidaat. De Rotterdammers staan twee punten achter op de huidige nummer twee. Zondag treffen beide clubs elkaar in De Klassieker. Volgens Ten Hag is dit een topduel.

''We moeten snel verder gaan, en een tegenstander als Feyenoord prikkelt ons natuurlijk. Soms moet je na een Europa Cup-wedstrijd de energie uit jezelf oproepen, maar nu roept de tegenstander die ook op. Het duel met Feyenoord is ook een soort Champions League-wedstrijd,'' vertelt Ten Hag in gesprek met De Telegraaf.

Ten Hag ziet het vertrouwen terugkomen bij de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. ''Feyenoord doet het aardig, want ze staan maar twee punten achter ons. Ze hebben een goede selectie en ze geloven in hun eigen kracht, maar dat doen wij ook.''

Is Feyenoord een kandidaat voor de titel? ''Zij spelen niet Europees, dat kan een voordeel zijn. En als zo’n team dan gaat groeien in de competitie, is het zeker titelkandidaat. Wij plukken met ons spel nu de vruchten van de wedstrijden in Europa, maar je weet ook niet hoe dat na de winterstop weer gaat. De prijzen worden uiteindelijk pas in april verdeeld.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties