Feyenoord-directie houdt uitsupporters bij Klassieker tegen

Feyenoord-directie houdt uitsupporters bij Klassieker tegen

De laatste maanden is er veel gesproken achter de schermen om weer uitsupporters toe te laten bij de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax. Alle betrokken partijen leken tot een akkoord te komen, alleen de directie van de Rotterdamse club zag niks in het plan. De KNVB heeft getracht te bemiddelen zonder succes.

Volgens de kosten-batenanalyse van Feyenoord leveren uitfans onvoeldende geld op. ''We waren een heel eind op weg om een plan te realiseren waarbij uitsupporters weer welkom waren bij de klassiekers. De plannen werden gedragen door alle betrokken partijen: van supportersverenigingen tot medewerkers van beide clubs.''

''Ook de KNVB was bereid om tijd en moeite te stoppen in dit project. Daarom stelt het ons zeer teleur dat juist de directie van Feyenoord besluit om de stekker uit dit project te trekken. Een kosten/batenanalyse mag nooit een afweging zijn om te besluiten geen uitsupporters toe te laten,'' geeft directeur-bestuurder Fabian Nagtzaam van de Supportersvereniging Ajax aan.

[readmore=48614]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties