Derksen looft Legioen: ''Dat moet je koesteren''

Derksen looft Legioen: ''Dat moet je koesteren''

Rene van der Gijp is niet te spreken over het spel van Feyenoord. De Rotterdammers wonnen zondag met 3-0 van PEC Zwolle, maar de achterstand op koploper PSV is na negen wedstrijden al zeven punten. Komend weekend staat de Klassieker op het programma.

"Het spel is niet geweldig, dat is het heel het seizoen al niet", zegt de analist in Veronica Inside. "Zondag gaat het ook echt niet gebeuren dat ze winnen. Ik moet ook eerlijk zeggen, het is niet nieuw dat het niveau zo terugzakt. Het is een wereld van verschil met Ajax en PSV."

"Wat ik een wonder vind, is het Legioen", voegt Johan Derksen toe, "Dat moet je koesteren. Ze spelen echt niet goed, het spel is niet vermakelijk. Het is middle of the road-voetbal, maar het zit altijd vol. Die mensen blijven maar komen, dat is heel veel waard. Door de volle Kuip pakken ze per jaar vijf tot tien punten extra."

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties