Trainingsschema in aanloop naar Klassieker

Trainingsschema in aanloop naar Klassieker

Feyenoord traint twee keer openbaar in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Ajax van komende zondag. Supporters zijn deze week op dinsdag en woensdag welkom op trainingscomplex 1908 om een training van het team van Giovanni van Bronckhorst bij te wonen.

Het team begint vandaag (maandag) achter gesloten deuren aan de voorbereiding op de Klassieker, na de ruime overwinning op PEC Zwolle. Die ploeg werd zondag in De Kuip met 3-0 verslagen door doelpunten van Jordy Clasie, Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis.

De trainingen van dinsdag en woensdag zijn openbaar en beginnen om 10:30 uur. Supporters kunnen zich vijf minuten voor aanvang melden bij de toegangspoort aan de Olympiaweg. Parkeren kan eveneens aan de Olympiaweg en is gratis.

Donderdag is een rustdag voor de selectie van Feyenoord, waarna het team zich op vrijdag en zaterdag in alle rust gaat voorbereiden op de ontmoeting met nummer twee Ajax.

[readmore=48546]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties