Hamer: ''Volgende week voor Feyenoord? Zeker!''

Hamer: ''Volgende week voor Feyenoord? Zeker!''

Gustavo Hamer keerde zondag terug in de Kuip. De middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, vertrok deze zomer definitief bij de Rotterdamse club en vertrok naar PEC Zwolle. Zondag verloor hij met 3-0 van Feyenoord. "Dit is niet mijn mooiste wedstrijd in de Kuip", aldus Hamer

"Vandaag verliezen we, ik speelde al een keer eerder in de Kuip. Toen was het tegen Go Ahead Eagles en wonnen we ruim, ik denk dat dat mijn mooiste wedstrijd is geweest. Hier terugkomen is iets heel moois voor mij. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd, in de tweede helft hebben we goed gespeeld."

"Het zijn fantastische fans hier", vervolgt Hamer. "In de laatste minuut hoor je ze nog Komen wij uit Rotterdam? zingen. Dat is iets heel moois van de supporters hier. Dat er momenten waren dat wij het publiek stil kregen, ik denk dat dat onze verdienste was, maar ik vond de sfeer niet slecht vandaag."

Komende zondag neemt Feyenoord het in de eerste Klassieker van het seizoen op tegen Ajax in Amsterdam. "Of ik dan voor Feyenoord ben? Ja, zeker!", aldus Hamer in gesprek met Voetbal International.

Lees meer over
De Kuip Gustavo Hamer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties