Jørgensen: ''Het zou lastig zijn om ooit hier weg te gaan''

zondag 21 oktober 2018 12:11 77.015 keer bekeken 125 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen heeft een aantal lastige maanden achter de rug. De Deen kampte met een blessure aan zijn voet sinds het WK en was daardoor lang niet inzetbaar voor Feyenoord. Wanneer speelde de spits voor het laatst een goede wedstrijd? "Uh... Ik heb heel lang niet gespeeld. Maar ik denk de wedstrijd tegen Australië op het WK?"

"Het begon al tijdens het WK, pijn in mijn voet,'' vertelt Jørgensen in gesprek met de NOS. In de jeugd kampte hij vaak met dezelfde voetblessure. ''Na een paar weken ging het dan altijd weg." Na terugkeer van vakantie ging het mis. "Ik begon normaal aan mijn voorbereiding, totdat ik opeens wakker werd met pijn en vervolgens mijn schoen niet eens kon aantrekken."

Jørgensen is nu weer helemaal terug en hoopt dat vandaag te bewijzen met een goede wedstrijd tegen PEC Zwolle. De spits heeft een transfer naar het buitenland niet uit zijn hoofd gezet. "Ik had nooit gedacht dat ik het lastig zou vinden om een club te verlaten, omdat ik nooit echt veel gevoel bij een club heb gehad. Feyenoord, de stad Rotterdam, het voelt als thuis voor mij. Het zou lastig zijn om ooit hier weg te gaan, want ik ben hier heel gelukkig."

Gerelateerd nieuws
125 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 875 mensen actief, waarvan 197 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved