Driessen kritisch: ''Je mag beter voetbal verwachten''

zondag 21 oktober 2018 08:00 64.500 keer bekeken 362 reacties Pro Shots

Valentijn Driessen is niet onder de indruk van Feyenoord. De Rotterdammers zijn bezig aan een moeizaam seizoen en verloren tot dusver al zeven punten. De Chef voetbal van De Telegraaf kijkt door de tegenvallende resultaten vooral naar hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

"Je mag beter voetbal verwachten", zegt hij in Kick-Off Eredivisie. "Hij werkt nu zo lang met dit team, hij heeft dit team zelf samengesteld met Martin van Geel. Hij moet daar nu een beter voetballend geheel van maken. Ze spelen één wedstrijdje per week, één keer negentig minuutjes. Je hebt dan een hele week om te trainen."

"Een week om te trainen op patronen, het positiespel, goede aanvalsopzetten...", vervolgt hij. "Daarmee moet je voldoende tijd hebben om een fatsoenlijke pot neer te kunnen zetten, want de kwaliteit loopt er natuurlijk wel rond. Langzamerhand ga je wel kijken: wanneer gaat dit lukken met Feyenoord? Dan kijk je naar de trainer. Je hoeft niet zo snel conclusies te trekken, maar je moet wel een bepaalde progressie zien."

"Ik denk dat als ze verliezen van PEC Zwolle, wat ik niet verwacht, en als ze een pak op de broek krijgen van Ajax, dan zal Van Bronckhorst zelf ook in de spiegel moeten kijken of hij nog de juiste man is om deze spelersgroep aan de gang te krijgen. Dan heb je tien wedstrijden gespeeld en als je het dan nog niet op de rit hebt, dan is dat een brevet van onvermogen." 

Gerelateerd nieuws
362 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 101 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75496 leden - Op dit moment zijn 1466 mensen actief, waarvan 368 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved