''Als ik technisch directeur was, zou ik zijn contract niet verlengen''

''Als ik technisch directeur was, zou ik zijn contract niet verlengen''

Feyenoord is vooralsnog bezig aan een moeizaam seizoen. De Rotterdammers staan in oktober al op een achterstand van zeven punten op koploper PSV. Door de tegenvallende prestaties doemt de vraag op of de club het aflopende contract van Giovanni van Bronckhorst deze zomer moet verlengen.

"Rond de winterstop zullen ze daar over praten", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Ze kennen elkaar natuurlijk door en door maar het gaat zeker een item worden. Als ik Van Bronckhorst was, zou ik het niet willen. Je hebt nu zo lang bij Feyenoord gezeten en je hebt alles gewonnen wat er te winnen viel."

"Je moet een keer verder, dat geldt ook voor de club. Op een gegeven moment heb je een andere dynamiek binnen een selectie nodig. Ik kan me voorstellen dat Van Bronckhorst zelf ook een deurtje verder wil kijken. Als ik technisch directeur was, zou ik niet verder met hem gaan", zegt hij in FC Rijnmond.

"Ik vind het een moeilijke vraag", reageert oud-profvoetballer Geert den Ouden. "Als we concluderen dat de selectie niet goed genoeg is, waarom moeten ze dan de trainer wegsturen? Misschien moet je selectie verbeteren zodat hij nog een keer kampioen kan worden. Waarom moet het aan de trainer liggen? Ik ben niet per se van het niet verlengen van zijn contract, van mij mag hij blijven."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties