Malacia: ''Hij praat niet vaak over zijn tijd als voetballer''

woensdag 17 oktober 2018 21:20 70.195 keer bekeken 92 reacties Pro Shots

Tyrell Malacia was weliswaar voor Jong Oranje geselecteerd voor de wedstrijden tegen Letland en Oekraïne, maar in beide wedstrijden kreeg de verdediger geen speelminuten. "Het waren mooie en leerzame dagen. Het is jammer dat ik niet mocht debuteren. Ik wil altijd spelen. Ik moet zorgen dat ik bij de club goed presteer en dan de volgende keer weer bij Jong Oranje zit."

Trainer Giovanni van Bronckhorst haalt tegenover Malacia niet vaak zijn verleden als linksback aan. "Hij praat niet vaak over zijn tijd als voetballer. Af en toe zegt hij wat over zijn tijd in Barcelona", aldus Malacia in Elf Voetbal, waarna hij zijn favoriete linksbacks opnoemt. "Ik kijk op naar David Alaba en Marcelo, die zijn aanvallend erg sterk."

De focus kan nu weer op Feyenoord. "Er zijn veel mensen kritisch op ons, maar ik denk ook dat wij kritisch op onszelf moeten zijn. Als Feyenoord moet het beter en daar werken we hard aan."

Gerelateerd nieuws
92 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 658 mensen actief, waarvan 228 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved