Hamer: ''Dat maakte het voor mij een kostbare herinnering''

Hamer: ''Dat maakte het voor mij een kostbare herinnering''

Gustavo Hamer keert op 21 oktober terug in De Kuip met zijn nieuwe club PEC Zwolle. Het wordt een bijzondere dag voor de middenvelder omdat hij voor het eerst sinds 14 mei 2017 weer op het gras zal staan waar hij Feyenoord als wisselspeler kampioen zag worden.

"In het begin had ik er wel moeite mee om te zeggen dat het ook mijn prijs was, maar alle spelers betrokken mij ook in het feest en zeiden dat ik ook een belangrijk onderdeel ben geweest van het team,'' vertelt de oud-Feyenoorder in gesprek met TeamWass. ''Dat maakte het voor mij een kostbare herinnering"

PEC Zwolle begon moeizaam aan de voetbaljaargang, maar is inmiddels vanuit de degradatiezone opgeklommen naar de middenmoot, na een gelijkspel tegen AZ (uit) en een overwinning op Excelsior (thuis). Het vernieuwde Zwolle is op elkaar ingespeeld aan het raken. "Ik was een van de vele nieuwkomers, dus we hadden even tijd nodig om aan elkaar te wennen. De ommekeer kwam in de uitwedstrijd bij AZ. Gezien onze vorm en stijgende lijn van de laatste weken reizen we met vertrouwen af naar Rotterdam."

Lees meer over
De Kuip PEC Zwolle Gustavo Hamer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties