Hamer: ''Dat maakte het voor mij een kostbare herinnering''

donderdag 11 oktober 2018 20:40 63.980 keer bekeken 52 reacties Pro Shots

Gustavo Hamer keert op 21 oktober terug in De Kuip met zijn nieuwe club PEC Zwolle. Het wordt een bijzondere dag voor de middenvelder omdat hij voor het eerst sinds 14 mei 2017 weer op het gras zal staan waar hij Feyenoord als wisselspeler kampioen zag worden. 

"In het begin had ik er wel moeite mee om te zeggen dat het ook mijn prijs was, maar alle spelers betrokken mij ook in het feest en zeiden dat ik ook een belangrijk onderdeel ben geweest van het team,'' vertelt de oud-Feyenoorder in gesprek met TeamWass. ''Dat maakte het voor mij een kostbare herinnering"

PEC Zwolle begon moeizaam aan de voetbaljaargang, maar is inmiddels vanuit de degradatiezone opgeklommen naar de middenmoot, na een gelijkspel tegen AZ (uit) en een overwinning op Excelsior (thuis). Het vernieuwde Zwolle is op elkaar ingespeeld aan het raken. "Ik was een van de vele nieuwkomers, dus we hadden even tijd nodig om aan elkaar te wennen. De ommekeer kwam in de uitwedstrijd bij AZ. Gezien onze vorm en stijgende lijn van de laatste weken reizen we met vertrouwen af naar Rotterdam."

Gerelateerd nieuws
52 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 117 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved