Informatie kaartverkoop bekerduel Feyenoord - ADO

Informatie kaartverkoop bekerduel Feyenoord - ADO

Feyenoord biedt alle seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om met voorrang kaarten (bij) te bestellen voor de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag op donderdag 1 november. Het duel begint die avond om 20:45 uur. In dit bericht lees je alle informatie over de kaartverkoop.

Kaartverkoop start woensdagavond
Supporters met een seizoenkaart hebben automatisch toegang tot het duel in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes kunnen vanaf vandaag (woensdag) 18:00 uur kaarten (bij)bestellen via de Online Ticketshop van Feyenoord. Per seizoenkaart kunnen drie kaarten worden bijbesteld, vanaf € 20,- per stuk. Legioen-leden en Junioren kunnen vier kaarten bestellen.

Zaterdag 13 oktober
Vanaf aanstaande zaterdag 13 oktober hebben ook overige supporters de kans om vier kaarten te bestellen voor de bekeravond in De Kuip. De kaartverkoop start voor hen die dag om 9:00 uur, eveneens via de Online Ticketshop.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties