Kameraadjes vullen extra uitvak in Pathé

Kameraadjes vullen extra uitvak in Pathé

Uit een van de bioscoopzalen in Pathé De Kuip klonk zondagmiddag een gejuich uit 350 kelen. Het was de reactie van de aanwezige leden van Juniorclub Kameraadjes op de benutte strafschop van Steven Berghuis tijdens Willem II – Feyenoord, het duel dat speciaal te zien was op het grote doek.

Terwijl het team van trainer Giovanni van Bronckhorst in Tilburg werd gesteund door 600 meegereisde supporters, was er dankzij de jonge Feyenoorders in Pathé sprake van een tweede ‘uitvak’. De goed gevulde zaal was het gevolg van een actie speciaal voor Pupillen, die zich konden opgeven om samen met hun leeftijdgenoten de uitwedstrijd van Feyenoord live te volgen in de bioscoop.

Youtubers Matthy & Koen verzorgden vooraf de voorbeschouwing, terwijl vele Feyenoord-vlaggen voor extra sfeer zorgden in de zaal. Dat de goal van Berghuis niet voldoende was voor de overwinning leidde uiteraard tot teleurstelling bij de jonge Feyenoorders, die desondanks konden terugkijken op een geslaagde middag.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties