''In mijn tweede jaar vaak gedacht: waarom heb ik dit gedaan?''

dinsdag 9 oktober 2018 23:17 103.150 keer bekeken 161 reacties Pro Shots

Andy van der Meijde neemt met enige regelmaat een voetballer mee in zijn auto om met hem over alle kanten van het voetbalbestaan en daaromheen te praten. Deze keer neemt hij Jordy Clasie mee tijdens een hilarische rit in zijn auto. Clasie vertelt er onder andere dat zijn tweede seizoen bij Southampton op een grote teleurstelling uitdraaide. 

"Ik heb een periode gehad dat ik vijf maanden lang alleen maar op de tribune zat, dan kijken ze niet meer naar je om. Twee keer werd ik wel meegenomen, dan ben je een heel weekend weg. Maar toen werd ik alsnog op de tribune gezet", zo vertelt Clasie aan Van der Meijde op diens Youtube kanaal. "Ik vond eerst nog dat ik deze stap moest maken. Maar in mijn tweede jaar heb ik vaak gedacht: waarom heb ik dit gedaan?"

De middenvelder ziet zichzelf niet zo 1-2-3 weer vertrekken bij Feyenoord. "Voor nu zeg ik nee. Misschien dat ik ergens nog wat centjes op ga halen als ik 31, 32 ben." Een overstap naar de aartsvijand zit er zeker niet in. "Haha nee. Ik zou niet bij een andere club in Nederland kunnen spelen. Feyenoord is gewoon mijn club."

Gerelateerd nieuws
161 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 78 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67436 leden - Op dit moment zijn 962 mensen actief, waarvan 254 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved