Volledig vernieuwd Feyenoord Magazine gepresenteerd

dinsdag 9 oktober 2018 16:34 31.445 keer bekeken 143 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

De eerste editie van het volledig vernieuwde Feyenoord Magazine is vandaag (dinsdag) feestelijk gepresenteerd. Covermodel Jordy Clasie onthulde de speciale cover van het gerestylede blad dinsdagmiddag in De Kuip, waarna de nieuwe uitgave werd gepresenteerd aan directieleden en andere medewerkers, een select gezelschap Legioen-leden en de pers.

De eerste editie van het Feyenoord Magazine ‘nieuwe stijl’ valt vandaag op de mat bij alle leden van de officiële supportersclub Het Legioen en is ook verkrijgbaar in de winkel. Binnenin de kersverse uitgave is behalve het verhaal van Jordy Clasie – over zijn jaren in het buitenland en zijn band met de club – ook een persoonlijk interview met Yassin Ayoub te lezen.

Daarnaast vertellen de vader en eerste jeugdtrainer van Eric Botteghin over ‘de wervelwind uit São Paulo’, ligt Regi Blinker op de massagetafel bij Gerard Meijer en bezoeken voormalig Feyenoord-talenten Gaston Taument, René Brochard en Harry de Jong het graf van hun voetbalvriend Jeffrey Senn van Basel. Ook zijn er met Fidan Ekiz en Robert van Brandwijk twee columnisten bijgekomen, naast Jan Boskamp en Vincent Bijlo.

‘Cadeautje’
Het Feyenoord Magazine verschijnt vanaf dit seizoen vijf keer per jaar – om de twee maanden - in een luxe, extra dikke editie, waarin nog meer ruimte is voor grote (achtergrond)verhalen, fraaie fotografie en exclusieve interviews en reportages. ‘De makers zullen hun uiterste best doen om van elke editie een cadeautje voor Het Legioen te maken,’ schrijft algemeen directeur Jan de Jong in het voorwoord. ‘De redactie hoort graag van u of we met deze eerste editie in die opzet zijn geslaagd.’

Online Feyenoord Magazine
Naast de vijf fysieke edities van het Feyenoord Magazine, ontvangen Legioen-leden met ingang van dit seizoen zes Online Feyenoord Magazines. In dit nieuwe digitale magazine wordt een exclusief kijkje achter de schermen gegeven. Zo is er niet alleen op print meer ruimte voor verdieping, maar wordt ook online voor meer exclusieve verhalen en video’s voor Legioen-leden gekozen. De eerste editie is eind augustus verschenen.

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67415 leden - Op dit moment zijn 847 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved