Schelvis: ''Ze moeten weer schijt hebben aan alles''

dinsdag 9 oktober 2018 00:04 65.625 keer bekeken 124 reacties Pro Shots

Ondanks het matige spel van de laatste weken en het puntenverlies tegen Willem II eergisteren, hoeft Feyenoord volgens analist Emile Schelvis niet kansloos te zijn tegen Ajax over drie weken (zondag 28 oktober om 14:30 in de Arena).  

"We blikken nu al drie weken van tevoren vooruit op De Klassieker. Dat zegt iets over poep in de broek die zou moeten opwellen als het woord Ajax valt, maar ik ben daar zo ongelooflijk klaar mee. AZ en AEK Athene lieten zich naar de slachtbank leiden, maar waarom zou je kansloos zijn als je de bezetenheid toont van Heracles Almelo (die 1-1 speelden in de Arena - red.)? Ik snap dat voor geen meter." 

"Je moet er wel in geloven. Vooral de koppen moeten omhoog en de schouders moeten recht. Dat is een heel groot punt. Die gaan bij Feyenoord zo snel omlaag, terwijl de jeugdspelers in Amsterdam dat al meekrijgen op het moment dat ze het eerste elftal binnenkomen", zo vertelt Schelvis aan RTV Rijnmond.

"Wie gaat deze ploeg bij de kloten pakken om ervoor te zorgen dat ze weer vooruit gaan? Ze moeten weer schijt hebben aan alles. Ze lijken allemaal zo snel onder de indruk als het niet draait. Die schouders gaan zo snel omlaag. Kijk naar Berghuis, kijk naar Vilhena. Botteghin-Van der Heijden was een ijzersterk tandem in het kampioensjaar. Je ziet er zo weinig van terug. Botteghin komt een béétje terug, maar Van der Heijden is helemaal nergens."

Gerelateerd nieuws
124 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 746 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved