''Voor het mooie zou hij nog drie jaar bij Sparta moeten spelen''

''Voor het mooie zou hij nog drie jaar bij Sparta moeten spelen''

Feyenoord beleefde zondag een pijnlijke middag in Tilburg. De Rotterdammers speelde een uiterst moeizame wedstrijd tegen Willem II, waarin het wel op een voorsprong kwam. In de slotfase kwam de thuisploeg langszij. Een fout van Tyrell Malacia stond aan het begin van de tegentreffer.

Rene van der Gijp, analist van Veronica Inside, is niet onder de indruk van Malacia. "Het is natuurlijk een leuk ventje, maar voor het mooie zou hij drie jaar bij FC Twente of Sparta moeten voetballen. Het is elke keer iets met hem, ook met domme gele kaarten en tegen een rode kaart aanhangen", zegt hij in het voetbalpraatprogramma.

De pas 19-jarige Malacia vervangt momenteel Ridgeciano Haps in de basisopstelling van Feyenoord. Het jeugdproduct van Feyenoord, die vorig seizoen debuteerde in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli, speelde tot dusver 22 officiële wedstrijden in Feyenoord 1.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties