''Het is zo stroperig en het gaat zo moeizaam''

''Het is zo stroperig en het gaat zo moeizaam''

Feyenoord laat dit seizoen slechts zelden goed voetbal zien, maar behaalde meestal toch de drie punten door de individuele klasse van vooral Robin van Persie. Ook gisteren leken de Rotterdammers weer een driepunter binnen te slepen in de uitwedstrijd tegen Willem II, nadat Steven Berghuis een strafschop benutte. De Tilburgers maakten in de slotfase echter nog gelijk (1-1).

Analyticus Wim Kieft twijfelt of Giovanni van Bronckhorst nog de juiste man op de juiste plaats is omdat Feyenoord al langere tijd 'niet goed speelt'. ''Vorig seizoen was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Je moet je als coach altijd afvragen: zit hier nog progressie in? Wordt dit beter? Kan ik de spelers nog raken?”, zo vertelt Kieft bij Ziggo Sport. “Zo komt het niet altijd over, maar dat zal je van binnenuit moeten bekijken.”

Feyenoord kijkt momenteel tegen een achterstand van zeven punten op PSV aan. "Het kan niet te lang duren", zegt Andries Jonker. "Het is zo stroperig en het gaat zo moeizaam. Larsson is geen schim van wie hij was. Berghuis moeilijk. Bij Jørgensen denk je: jij was toch die goede spits? Hoe kan dat nou? Hij komt net terug? Ja, maar hij doet wel mee. Hij is blijkbaar de beste optie. Op papier heb je voorin Berghuis, Van Persie, Larsson en Jørgensen. Dat is gewoon kwaliteit."

[readmore=48475]

Lees meer over
PSV Robin van Persie Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties