''Het is zo stroperig en het gaat zo moeizaam''

maandag 8 oktober 2018 07:03 70.450 keer bekeken 155 reacties Pro Shots

Feyenoord laat dit seizoen slechts zelden goed voetbal zien, maar behaalde meestal toch de drie punten door de individuele klasse van vooral Robin van Persie. Ook gisteren leken de Rotterdammers weer een driepunter binnen te slepen in de uitwedstrijd tegen Willem II, nadat Steven Berghuis een strafschop benutte. De Tilburgers maakten in de slotfase echter nog gelijk (1-1).

Analyticus Wim Kieft twijfelt of Giovanni van Bronckhorst nog de juiste man op de juiste plaats is omdat Feyenoord al langere tijd 'niet goed speelt'. ''Vorig seizoen was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Je moet je als coach altijd afvragen: zit hier nog progressie in? Wordt dit beter? Kan ik de spelers nog raken?”, zo vertelt Kieft bij Ziggo Sport. “Zo komt het niet altijd over, maar dat zal je van binnenuit moeten bekijken.”

Feyenoord kijkt momenteel tegen een achterstand van zeven punten op PSV aan. "Het kan niet te lang duren", zegt Andries Jonker. "Het is zo stroperig en het gaat zo moeizaam. Larsson is geen schim van wie hij was. Berghuis moeilijk. Bij Jørgensen denk je: jij was toch die goede spits? Hoe kan dat nou? Hij komt net terug? Ja, maar hij doet wel mee. Hij is blijkbaar de beste optie. Op papier heb je voorin Berghuis, Van Persie, Larsson en Jørgensen. Dat is gewoon kwaliteit."

Gerelateerd nieuws
155 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67431 leden - Op dit moment zijn 1113 mensen actief, waarvan 280 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved