Berghuis: ''We moeten ons eerst focussen op ons veldspel''

zondag 7 oktober 2018 18:57 63.855 keer bekeken 92 reacties Pro Shots

Steven Berghuis scoorde vanaf elf meter het enige Feyenoorddoelpunt in de uitwedstrijd tegen Willem II. Het was niet voldoende voor de overwinning; in Tilburg kwam Feyenoord niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"Het was de bedoeling om de 0-1 vast te houden. Dat zag je aan de wissel", begint Berghuis in gesprek met de NOS. "Dan maken we een klein foutje en ligt 'ie er gelijk in. Dat is jammer." Berghuis verdedigt Tyrell Malacia, die bij de gelijkmaker in de fout ging. "Je ziet aan Tyrell dat 'ie er heel erg mee zit. Dat is ook logisch, hij is nog jong. We nemen hem niks kwalijk, hij is hartstikke goed bezig."

Dat Berghuis de strafschop voor zijn rekening nam was opmerkelijk, aangezien Robin van Persie ook nog op het veld stond. "Robin en ik staan op de lijst. We hebben even contact met elkaar gehad; hij vroeg of ik me goed voelde. Die afspraak hebben we, dus dat was prima."

Berghuis erkent dat het kampioenschap momenteel ver weg is voor Feyenoord. "Dat klopt, daar kunnen we niet omheen. Ik denk dat we ons eerst moeten focussen op het veldspel. Dat moeten we beter laten verlopen, waardoor we wedstrijden makkelijker gaan winnen. Als die winst geboekt is, kunnen we verder kijken."

Gerelateerd nieuws
92 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71176 leden - Op dit moment zijn 797 mensen actief, waarvan 209 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved