'Gio': ''Heel makkelijk om nu die wissel de schuld te geven''

'Gio': ''Heel makkelijk om nu die wissel de schuld te geven''

Feyenoord heeft de 0-1 voorsprong op bezoek bij Willem II niet vast weten te houden. Met Sven van Beek bracht trainer Giovanni van Bronckhorst in de slotfase een extra verdediger, maar toch wist Willem II gelijk te maken. Op de persconferentie na afloop vraagt RTV Rijnmond of de wissel geen verkeerde keuze is geweest.

"Dat is altijd heel makkelijk", reageert Van Bronckhorst. "We hebben vaker die discussie. Als zo'n beslissing niet mijn kant op valt, dan is het een verkeerde wissel. Ik begrijp dat je ernaar vraagt, maar ik denk niet dat we door die wissel hier gelijkspelen. Dat komt door keuzes aan de bal, dat deden we vandaag niet goed."

De trainer vindt dat zijn ploeg met de wissel nog altijd in staat was om de wedstrijd voetballend uit te spelen. "Ook met vijf verdedigers kan je er voetballend uitkomen. Dat heeft niks met je formatie te maken", aldus Van Bronckhorst. "Het is heel makkelijk om nu weer die wissel de schuld te geven, maar dat schijnt een trend te zijn."

[readmore=48465]

Lees meer over
Sven van Beek Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties