Botteghin beschermt Malacia: ''Niet alleen zijn schuld''

Botteghin beschermt Malacia: ''Niet alleen zijn schuld''

Feyenoord verspeelde zondag twee punten in Tilburg. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kwam op een voorsprong tegen Willem II, maar moest in de slotfase een tegendoelpunt slikken waardoor het gelijk speelde. De gelijkmaker kwam tot stand na een fout van Tyrell Malacia.

De jonge Malacia verdedigde te gemakkelijk uit, waardoor Willem II de bal in het zestienmetergebied kon brengen. Eric Botteghin, verdediger van Feyenoord, neemt Malacia niets kwalijk. "Natuurlijk weet hij wat hij niet goed deed maar dat is niet alleen zijn schuld. Ook van het team. Ja, hij heeft een fout gemaakt maar wij moeten daarna ook de bal verdedigen. Dat hebben wij niet gedaan."

Door de remise bedraagt de achterstand van Feyenoord op koploper PSV al zeven punten. "Het is nog steeds het begin van het seizoen", zegt hij tegen VoetbalPrimeur. "Er zijn nog veel wedstrijden te spelen. We moeten erin blijven geloven. Ja, het zijn veel punten maar ook heel weinig. We moeten onze taak blijven toen en proberen snel weer bovenin mee te spelen."

Lees meer over
PSV Eric Botteghin Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties