Botteghin beschermt Malacia: ''Niet alleen zijn schuld''

zondag 7 oktober 2018 17:47 57.975 keer bekeken 216 reacties Pro Shots

Feyenoord verspeelde zondag twee punten in Tilburg. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kwam op een voorsprong tegen Willem II, maar moest in de slotfase een tegendoelpunt slikken waardoor het gelijk speelde. De gelijkmaker kwam tot stand na een fout van Tyrell Malacia.

De jonge Malacia verdedigde te gemakkelijk uit, waardoor Willem II de bal in het zestienmetergebied kon brengen. Eric Botteghin, verdediger van Feyenoord, neemt Malacia niets kwalijk. "Natuurlijk weet hij wat hij niet goed deed maar dat is niet alleen zijn schuld. Ook van het team. Ja, hij heeft een fout gemaakt maar wij moeten daarna ook de bal verdedigen. Dat hebben wij niet gedaan."

Door de remise bedraagt de achterstand van Feyenoord op koploper PSV al zeven punten. "Het is nog steeds het begin van het seizoen", zegt hij tegen VoetbalPrimeur. "Er zijn nog veel wedstrijden te spelen. We moeten erin blijven geloven. Ja, het zijn veel punten maar ook heel weinig. We moeten onze taak blijven toen en proberen snel weer bovenin mee te spelen."

Gerelateerd nieuws
216 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 72 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67416 leden - Op dit moment zijn 922 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved