Jørgensen: ''Ik kan veel beter, maar ik mis ritme''

zondag 7 oktober 2018 17:05 26.785 keer bekeken 43 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen keerde na maanden van afwezigheid weer terug in de basiself van Feyenoord. Helemaal tevreden over zijn rentree is hij niet, aangezien zijn ploeg in Tilburg twee punten liet liggen. In gesprek met FOX Sports geeft de spits aan gemengde gevoelens over te houden aan zijn terugkeer.

"Het was een lastige wedstrijd", begint Jorgensen na de wedstrijd. "Zij speelden goed, wij niet goed genoeg. Aan het eind van de wedstrijd was er teveel chaos. We hadden de controle moeten hebben, maar dat hadden we niet. Dat moet beter."

"Het is atlijd lastig om drie maanden niet te voetballen. Het is goed om terug te zijn, maar ik moet elke week hard werken om weer zo fit mogelijk te worden. Ik kan veel beter dan vandaag, maar ik mis ritme. Dat is geen excuus, maar zo werkt voetbal. Ik heb minuten nodig."

De wedstrijd tegen Willem II was de laatste voor de interlandbreak, maar het Deense elftal komt nog te vroeg voor Jørgensen. "Ik ben nog niet op dat niveau. Voor mij gaan de komende twee weken erg belangrijk zijn. Ik kan erg verbeteren wat betreft fitheid. De nationale ploeg is belangrijk voor mij. Het is jammer dat ik nu niet fit genoeg ben, maar die tijd komt wel weer."

Gerelateerd nieuws
43 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72604 leden - Op dit moment zijn 9948 mensen actief, waarvan 187 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved