Jørgensen: ''Ik kan veel beter, maar ik mis ritme''

Jørgensen: ''Ik kan veel beter, maar ik mis ritme''

Nicolai Jørgensen keerde na maanden van afwezigheid weer terug in de basiself van Feyenoord. Helemaal tevreden over zijn rentree is hij niet, aangezien zijn ploeg in Tilburg twee punten liet liggen. In gesprek met FOX Sports geeft de spits aan gemengde gevoelens over te houden aan zijn terugkeer.

"Het was een lastige wedstrijd", begint Jorgensen na de wedstrijd. "Zij speelden goed, wij niet goed genoeg. Aan het eind van de wedstrijd was er teveel chaos. We hadden de controle moeten hebben, maar dat hadden we niet. Dat moet beter."

"Het is atlijd lastig om drie maanden niet te voetballen. Het is goed om terug te zijn, maar ik moet elke week hard werken om weer zo fit mogelijk te worden. Ik kan veel beter dan vandaag, maar ik mis ritme. Dat is geen excuus, maar zo werkt voetbal. Ik heb minuten nodig."

De wedstrijd tegen Willem II was de laatste voor de interlandbreak, maar het Deense elftal komt nog te vroeg voor Jørgensen. "Ik ben nog niet op dat niveau. Voor mij gaan de komende twee weken erg belangrijk zijn. Ik kan erg verbeteren wat betreft fitheid. De nationale ploeg is belangrijk voor mij. Het is jammer dat ik nu niet fit genoeg ben, maar die tijd komt wel weer."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties