''Daar hebben we de media niet voor nodig''

''Daar hebben we de media niet voor nodig''

Wanneer Feyenoord vandaag van Willem II weet te winnen is het gat met koploper PSV vijf punten. Justin Bijlow en Jerry. St.Juste zijn ervan overtuigd dat de Rotterdammers dit seizoen de achterstand kunnen goedmaken.

Bijlow vertelt: ''Je moet altijd van je eigen kracht uit gaan. Natuurlijk hebben Ajax en PSV een heel goede selectie. Maar als wij bovenin mee kunnen draaien, dan zijn wij ook kanshebber. De prijzen worden aan het einde van het seizoen verdeeld. Daar moeten we alles aan doen en hopen dat we geen gekke blessures en zo krijgen.''

St.Juste heeft ook alle vertrouwen in een goed seizoen voor Feyenoord. ''Het is zonde dat we nu al schade hebben opgelopen. Maar goed, het seizoen is nog maar net begonnen. Er wachten nog genoeg wedstrijden om die achterstand goed te maken. Dat geloof is er binnen de selectie,’’ vertelt de verdediger in gesprek met FSV De Feijenoorder.

''We zijn zelfkritisch en leggen de lat zelf ook hoog. Daar hebben we de media niet voor nodig. We weten dat het spel beter moet. En natuurlijk spreken we dat uit naar elkaar toe. We weten dat we hard moeten werken om ervoor te zorgen dat het spel verbetert, maar je moet natuurlijk wel positief blijven. Door negativiteit gaat niemand beter spelen.''

Lees meer over
PSV Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties