Larsson: ''Sinds de interlandbreak heb ik stappen gemaakt''

vrijdag 5 oktober 2018 18:14 77.510 keer bekeken 230 reacties Pro Shots

Sam Larsson steekt de laatste weken in een aardige vorm. De Zweedse middenvelder, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord, kende begin dit seizoen een lastige periode. De laatste weken is hij een aantal keer belangrijk geweest met een assist.

"Ik voel me goed, ik voel me steeds beter en ik vind dat ik sinds de interlandbreak veel stappen heb gemaakt", zegt hij in gesprek met Feyenoord TV. "Ik blijf hard werken op dit moment, dat voelt goed."

"Ik was ook niet tevreden over mijn eerste wedstrijden dit seizoen maar ik heb niet veel gelezen op internet daarover. Ik ben gewoon bezig geweest met mezelf en hard blijven trainen, dat is makkelijk op dit complex."

"Afgelopen zondag was lekker", blikt de Zweed terug op de overwinning op Vitesse. "Dat we de drie punten pakten, is altijd het belangrijkste maar als je invalt wil je ook altijd een goede indruk maken. Dat heb ik toen wel gedaan."

In het gesprek met Feyenoord TV gaat Larsson ook in op vragen van Feyenoord-supporters. Zo laat hij weten geen liefhebber te zijn van de Nederlandse keuken en is 'scheenbeschermer' zijn favoriete Nederlandse woord.

Gerelateerd nieuws
230 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1217 mensen actief, waarvan 303 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved