Larsson: ''Sinds de interlandbreak heb ik stappen gemaakt''

Larsson: ''Sinds de interlandbreak heb ik stappen gemaakt''

Sam Larsson steekt de laatste weken in een aardige vorm. De Zweedse middenvelder, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord, kende begin dit seizoen een lastige periode. De laatste weken is hij een aantal keer belangrijk geweest met een assist.

"Ik voel me goed, ik voel me steeds beter en ik vind dat ik sinds de interlandbreak veel stappen heb gemaakt", zegt hij in gesprek met Feyenoord TV. "Ik blijf hard werken op dit moment, dat voelt goed."

"Ik was ook niet tevreden over mijn eerste wedstrijden dit seizoen maar ik heb niet veel gelezen op internet daarover. Ik ben gewoon bezig geweest met mezelf en hard blijven trainen, dat is makkelijk op dit complex."

"Afgelopen zondag was lekker", blikt de Zweed terug op de overwinning op Vitesse. "Dat we de drie punten pakten, is altijd het belangrijkste maar als je invalt wil je ook altijd een goede indruk maken. Dat heb ik toen wel gedaan."

In het gesprek met Feyenoord TV gaat Larsson ook in op vragen van Feyenoord-supporters. Zo laat hij weten geen liefhebber te zijn van de Nederlandse keuken en is 'scheenbeschermer' zijn favoriete Nederlandse woord.

Lees meer over
Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties