''Vilhena kan je wel een keer wisselen voor Ayoub''

''Vilhena kan je wel een keer wisselen voor Ayoub''

Yassin Ayoub moet het in zijn eerste maanden als speler van Feyenoord vooral doen met invalbeurten. Alleen in de bekerwedstrijd tegen VV Gemert startte de middenvelder in de basisopstelling, in de Eredivisie kwam hij vier keer in actie als invaller.

Oud-profvoetballer Geert den Ouden vindt dat Ayoub een kans in de basisopstelling van Feyenoord verdient. "Ik vind dat je misschien Tonny Vilhena een keer kan wisselen voor Ayoub. Ik vind de rol van Jordy Clasie voor de verdediging prima. Clasie is echt een type Karim El Ahmadi, al verschillen ze wel in kwaliteit maar dat is zijn rol. Ik vind Ayoub geen nummer zes."

"Zeker twee jaar geleden scoorde Vilhena niet veel, vorig jaar heeft hij dat echt verbeterd", aldus de oud-speler van Excelsior, Djurgårdens IF en Valletta in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Er zijn momenten, als Feyenoord op de helft van de tegenstander speelt, dat je een voetballend type als Ayoub beter kan gebruiken dan Vilhena."

Lees meer over
El Ahmadi Clasie Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties