Afgelopen | Arbitragezaak | Van Persie wil vrijspraak

Afgelopen | Arbitragezaak | Van Persie wil vrijspraak

Robin van Persie is niet akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. De aanklager betaald voetbal van de KNVB stelde afgelopen maandag deze sanctie voor vanwege de rode kaart die de aanvoerder van Feyenoord afgelopen zondag kreeg in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Vitesse (2-1).

De zaak zal nu worden voorgelegd aan de tuchtcommissie van de KNVB en die zal zich daar vanavond over buigen. De zaak start om 20:00 uur. Robin van Persie en huisjurist Joris van Benthem gaan dan tekst en uitleg geven waarom de straf voor twee wedstrijden schorsing plus een wedstrijd voorwaardelijk te hoog is. De uitspraak is morgen om 10:00 uur. Updates van Feyenoord-watcher Mikos Gouka en Rijnmond Sport zijn vanavond hieronder te volgen.

Update 20:44 | De zitting in Zeist is gesloten. De aanklager betaald voetbal blijft bij de strafeis van drie wedstrijden schorsing waarvan één voorwaardelijk. Feyenoord kan dus 'gewoon' beschikken over Robin van Persie in De Klassieker. Huisjurist Joris van Benthem is van mening dat Van Persie moet worden vrijgesproken. Morgen om 10:00 uur volgt de uitspraak.

[title=Updates]

[live=247 items=10]

Lees meer over
Robin van Persie Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties