Kaartverkoop Feyenoord - PSV start zaterdag

Kaartverkoop Feyenoord - PSV start zaterdag

Feyenoord start zaterdag 6 oktober aanstaande met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV. Het duel met de landskampioen wordt gespeeld op zondag 2 december (aanvang 14:30 uur). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen voorrang op de kaartverkoop. Deze voorrangsperiode start aanstaande zaterdag om 9:00 uur en eindigt op zaterdag 13 oktober om 8:59 uur. Nog geen lid maar wel profiteren van de voorrangsperiode voor Feyenoord – PSV? Word dan vóor woensdag 3 oktober (morgen) 19:00 uur lid via deze link.

Kaartverkoopinformatie
Seizoenkaarthouders mogen per seizoenkaart één kaart bijkopen voor Feyenoord – PSV. Voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes geldt dat ze twee kaarten kunnen kopen. De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop van Feyenoord. Let op: de wedstrijd wordt pas ‘zichtbaar’ wanneer je bent ingelogd. Inloggegevens volgen vrijdag 5 oktober per mail. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 32,50.

Vervolg kaartverkoop
Wanneer er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze vanaf zaterdag 13 oktober in de verkoop. Alle supporters komen dan in aanmerking om vanaf 9:00 uur een kaart te kopen voor de topper in De Kuip.

Voor de wedstrijd tegen PSV speelt Feyenoord nog thuis tegen PEC Zwolle, VVV-Venlo en FC Groningen. Ook voor deze duels kan je nog kaarten bestellen! Kijk hier voor het volledige programma en verzeker jezelf van een plek in De Kuip!

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties