Kein Geloel: ''Geruststellend dat Jan de Jong toch een standpunt heeft''

Kein Geloel: ''Geruststellend dat Jan de Jong toch een standpunt heeft''

Weer was het Van Persie die ons tóch nog in extase bracht, afgelopen zondag. Zijn heerlijke trap bezorgt ons drie broodnodige punten. En misschien nóg mooier: eindelijk was er weer een echte Kuipsfeer te bewonderen in de tweede helft. Het vuur was weer even écht terug, zowel op het veld als vanaf de tribune. De Kuip kolkte weer even.

Verder bespreken we in de nieuwe Kein Geloel het optreden van Jan de Jong bij De Tafel Van Kees (FOX), waarin hij zeer stellig was: 25 miljoen per jaar en anders gaat Feyenoord City wat hem betreft niet door. Een verademing, daar De Jong het afgelopen jaar maar heel summier zichtbaar was als algemeen directeur. Niet zozeer om wát ‘ie zegt, maar dát hij iets zegt, doet ons goed.

Tot slot is uiteraard tijd voor Theresa, de prachtige mini-docu van FRFC1908 over een Feyenoordsupporter uit hartje Parijs én blikken we nog even terug op Gemert-uit, waar we weer wat jeugd aan het werk hebben gezien en Wouter Burger de sterren van de hemel zong. Op naar Tilburg!

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties