Clasie baalt: ''Daar ben ik gewoon heel eerlijk in''

Clasie baalt: ''Daar ben ik gewoon heel eerlijk in''

Jordy Clasie heeft zijn vorm nog altijd niet te pakken. De middenvelder heeft sinds zijn komst van Southampton FC nog altijd geen indruk weten te maken met zijn spel. Clasie ontvangt de laatste weken ook steeds meer kritiek. Zelf erkent hij ook dat het beter moet de komende weken.

''Die heb ik nog niet terug,'' vertelt Clasie over zijn vorm. ''Daar ben ik gewoon heel eerlijk in. Je werkt er natuurlijk hard aan op de trainingen, vaak ook na de trainingen. Je hoopt het zo snel mogelijk om te kunnen draaien. Het duurt langer dan gedacht en gehoopt, maar ik hoop dat ik mijn niveau zo snel mogelijk terug kan halen en dat het team dan ook weer gaat draaien.''

Deze week staat de Champions League weer op het programma. Clasie gaat de duels van Ajax en PSV volgen. "Ik ga niet juichen als ze een doelpunt maken, dat zou een beetje gek zijn. Maar als ik thuis ben zal het waarschijnlijk opstaan. Voor het Nederlandse voetbal is het natuurlijk altijd goed," zegt de middenvelder in gesprek met Voetbalprimeur.nl.

Lees meer over
PSV Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties