Vermeer: ''Er is nooit iets gebeurd tussen de trainer en mij''

Vermeer: ''Er is nooit iets gebeurd tussen de trainer en mij''

Kenneth Vermeer stond zondagmiddag weer eens onder de lat bij Feyenoord in een competitiewedstrijd. De thuiswedstrijd tegen AZ in maart 2017 (5-2 winst) was voor de doelman lange tijd zijn laatste Eredivisie-wedstrijd. Tegen Vitesse was Vermeer met een paar reddingen belangrijk

"Natuurlijk was ik blij dat ik weer een wedstrijd mocht keepen in de Eredivisie", zegt Vermeer. "Dat was alweer een tijdje geleden. Er was gisteren op de training een momentje met Justin Bijlow. Ik dacht dat het wel mee zou vallen, maar het was iets erger dan gedacht. Het valt gelukkig wel mee en Justin komt snel weer terug."

"Tuurlijk is het lastig als je de hele week hard traint, lekker bezig bent en op zondag niet mag spelen", zegt hij over zijn huidige rol bij de club. "Maar we weten hoe de situatie is. Ik was in de voorbereiding niet fit, dan weet je zelf dat je niet gaat spelen. Om daar nu nog over te praten heeft geen zin. Voor mij is het belangrijk dat ik fit blijf, er sta als het moet en Justin zo goed mogelijk ondersteun."

"Justin en ik hebben een perfecte band, eigenlijk met alle keepers onderling werken we goed", zegt hij tegen de NOS. "Over een echte concurrentiestrijd wil ik het niet hebben. We zijn collega's en je kan ook zeggen dat Justin een goede vriend van mij is."

De doelman zou een moeizame relatie hebben met hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, maar daar is volgens Vermeer niets van waar. "Ik heb een normale band met de trainer. Ik lees en zie ook wel dingen voorbij komen maar als mensen niks weten kunnen ze zelf iets gaan schrijven. Tussen de trainer en mij is niks gebeurd. Dat is een goede werkrelatie, zeker weten."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties