De Boer over Vente: ''Misschien past dat puzzeltje nog niet''

De Boer over Vente: ''Misschien past dat puzzeltje nog niet''

Dylan Vente startte zondag in de basisopstelling van Feyenoord. De jonge spits, die midweeks tegen VV Gemert drie keer scoorde, vormde samen met Jens Toornstra en Steven Berghuis de aanvalslinie. Robin van Persie startte als aanvallende middenvelder. Tegen Vitesse wist Vente niet erg te overtuigen.

"Misschien passen Nicolai Jørgensen en Van Persie beter bij elkaar dan Vente en Van Persie", analyseert oud-voetballer Ronald de Boer. "Jørgensen is natuurlijk meer een aanspeelpunt die een bal kan vasthouden, dan komt Van Persie eronder. Vente is meer een loper. Misschien past dat puzzeltje niet. Nog niet, want Vente is natuurlijk nog jong."

" Toornstra speelde op links", vervolgt De Boer in Dit Was Het Weekend. "Hij is geen individuele speler, meer een middenvelder. In de eerste helft liep dat totaal niet. Daar moet hij zeker nog aan denken. Van Persie is nu geschorst, dus Giovanni van Bronckhorst kan de komende tijd zijn oude opstelling weer uit de kast trekken."

Lees meer over
Van Bronckhorst Robin van Persie Steven Berghuis Jens Toornstra Dylan Vente Vitesse Van Persie Toornstra Berghuis Gemert
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties