De Boer over Vente: ''Misschien past dat puzzeltje nog niet''

zondag 30 september 2018 19:56 83.050 keer bekeken 69 reacties Pro Shots

Dylan Vente startte zondag in de basisopstelling van Feyenoord. De jonge spits, die midweeks tegen VV Gemert drie keer scoorde, vormde samen met Jens Toornstra en Steven Berghuis de aanvalslinie. Robin van Persie startte als aanvallende middenvelder. Tegen Vitesse wist Vente niet erg te overtuigen.

"Misschien passen Nicolai Jørgensen en Van Persie beter bij elkaar dan Vente en Van Persie", analyseert oud-voetballer Ronald de Boer. "Jørgensen is natuurlijk meer een aanspeelpunt die een bal kan vasthouden, dan komt Van Persie eronder. Vente is meer een loper. Misschien past dat puzzeltje niet. Nog niet, want Vente is natuurlijk nog jong."

"Toornstra speelde op links", vervolgt De Boer in Dit Was Het Weekend. "Hij is geen individuele speler, meer een middenvelder. In de eerste helft liep dat totaal niet. Daar moet hij zeker nog aan denken. Van Persie is nu geschorst, dus Giovanni van Bronckhorst kan de komende tijd zijn oude opstelling weer uit de kast trekken."

Gerelateerd nieuws
69 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 936 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved