''Een buitenlandse club wilde Kenneth huren''

''Een buitenlandse club wilde Kenneth huren''

Kenneth Vermeer zit momenteel op een dood spoor bij Feyenoord. De doelman kon de laatste weken van de transferperiode nog een huurtransfer maken, maar de Rotterdammers wilden na het vertrek van Brad Jones niemand meer laten gaan.

"Een buitenlandse club wilde Kenneth huren", vertelt zaakwaarnemer Winny Haatrecht in gesprek met de NOS. "Ik heb toen tegen ze gezegd dat ik die mogelijkheid niet bij Feyenoord zou opperen, omdat Brad Jones al was vertrokken. Alleen als ze hem wilden kopen, zou het wellicht interessant zijn geweest.''

Haatrecht begrijpt wel dat Bijlow in de voorbereiding de eerste doelman werd. "De keuze voor Bijlow in de voorbereiding was niet geheel onlogisch. Buiten het feit dat Kenneth nog niet geheel fit was, heeft Justin het gewoon goed gedaan."

"De keuze voor Jones in januari van dit jaar begrepen wij minder,'' vervolgt Haatrecht. ''Eind december mocht Kenneth niet weg van Feyenoord en toen kregen wij echt het idee dat zich een kans zou aandienen. Dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn en dat vonden wij teleurstellend."

''Ik vind dat ze bij Feyenoord anders met Kenneth om hadden kunnen gaan, als je kijkt naar alles wat hij heeft laten zien in zijn eerste twee seizoenen.'' Vermeer heeft geen spijt van zijn overstap naar De Kuip. ''Nee, ook achteraf gezien hebben we daar geen spijt van.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer De Kuip Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties