''El Hankouri liet meer zien dan Sinisterra''

''El Hankouri liet meer zien dan Sinisterra''

Feyenoord startte in de bekerwedstrijd tegen VV Gemert met Mo El Hankouri, Dylan Vente en Luis Sinisterra in de aanvalslinie. Voor de twee buitenspelers was het hun eerste basisplaats in het eerste elftal van de Rotterdamse club. Volgens Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, maakte El Hankouri de meeste indruk.

"Het is natuurlijk lastig, in zo'n wedstrijd want hij kon maar één ding doen en dat is goed spelen", zegt hij. "El Hankouri begon goed, maar Giovanni van Bronckhorst zei na afloop terecht dat het rendement na rust snel verdwenen was. Hij had zelf nog moeten scoren en had nog een paar assists kunnen geven."

"El Hankouri liet wel meer zien dan Sinisterra, die wel heel snel is", aldus de journalist in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Hij had alleen niet echt veel acties waarvan je dacht dat hij er de komende tijd aan zit te komen." De 19-jarige Sinisterra kwam deze zomer over van het Colombiaanse Once Caldas.

Lees meer over
Dylan Vente Luis Sinisterra Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties